andreibereczki.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

eBook


eBook

Cartea digitală, în formatele PDF, EPUB, MOBI,
ediție Princeps 2022

Biblia păcatelor are toate ingredientele de succes ale unui thriller total, ce nu propune niciun personaj pozitiv şi în care singura dreptate este cea pe care protagoniştii şi-o fac singuri, cu mâna lor, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori când viaţa reală ia o turnură neaşteptată şi nefastă.

eBook

Unul din lucrurile pe care oricine duce la capăt Biblia păcatelor le va spune cuiva care nu a citit cartea este că, da, păcatele pot deveni porunci, iar destinul luat în prorpiile mâini poate să își scrie singur o biblie, dacă nu chiar ”Biblia”.

Există mai multe chei de lectură pentru această operă care, cu superbă trufie, se poate măsura în cuvinte cu orice carte... ”sfântă”. Superba trufie constă în această înțelegere: iubirea și moartea au nevoie de inteligență pentru a putea fi iubire și moarte. Că a îndrăznit să scrie așa ceva, Andrei Bereczki merită admirat numai și pentru că a încercat. Dacă a reușit, fiecare cititor al Bibliei păcatelor este lăsat de Biblia păcatelor să judece pentru sine. Iar aici se găsește inteligența supremă a acestei cărți despre natura naturii.


”O carte absolut deosebită prin stilul ei narativ, complexitatea acţiunii, psihologia comportamentală şi finalul total neaşteptat! Titlul cărţii incită, evident. Cu siguranţă aşteptările cumpărătorilor tind să se lege tocmai de acest titlu, dar conţinutul îi va duce mult mai departe şi mult mai adânc în miezul trăirilor pur omeneşti şi fireşti ale personajelor, astfel că vor simţi o asemănare izbitoare a acestora cu părţi întregi din gândirea şi simţirea lor. Lectura cărţii a fost o încântare şi o experienţă în acelaşi timp. O recomand tuturor, fără nicio motivaţie anume, influenţată de credinţele şi principiile mele de viaţă, ci din respect pentru literatură şi faţă de autorul ei care a deschis multe ferestre în înţelegerea mai extinsă a dualităţii în care trăim! Încă o dată, felicitări sincere autorului!”

Carmen Georgeta Popescu 


După trimiterea comenzii, vei primi prin e-mail, în termen de 1 zi lucrătoare, link-urile unice pentru descărcarea cărții, în formatele PDF, EPUB și MOBI, valabile pentru descărcare 10 zile calendaristice.


Titlu

Biblia păcatelor

Formate digitale - eBook

Pdf

Epub

Mobi

Autor

Andrei Bereczki

Ediție

Princeps

Anul apariției

2022

Coperta

Vlad T.Popescu, Andrei Bereczki

Gen

ficțiune, thriller, suspans, mister

Număr de pagini

522 – Pdf

767 – Epub

643 - Mobi

ISBN

Pdf:      978-973-0-36337-1

Epub:   978-973-0-36338-8

Mobi:    978-973-0-36360-9

Copyright

2022 Andrei Bereczki

 

Acest roman este o ficțiune și trebuie tratat ca atare.

Orice asemănare cu persoane, locații sau fapte reale este pur întâmplătoare.

 

 

Lectură plăcută!

Fii primul care evalueaza acest produs
Acorda o nota
Website deținut de Master Thanbero SRL București, Reg.Com.: J40/2660/2022, CUI: 45636343
Copyright - ©2022 Andrei Bereczki - Toate drepturile rezervate