andreibereczki.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cartea tipărită


Cartea tipărită

ediție Princeps 2022

Despre iubire, moarte și inteligență, altfel decât sunteți obișnuiți.
Un thriller inteligent, provocator ca stil și structură, savuros, plin de întorsături de situație, țesut în jurul unui pseudo-justițiar modern, adept incurabil al fericirii dobândite cu orice preț, un personaj ce va face deliciul cititorilor.

Cartea tipărită

Biblia păcatelor are toate ingredientele de succes ale unui thriller total: povești de dragoste imposibilă, întreținute de interes şi minciună; o investigaţie poliţienească, manipulată de suspectul principal; suficientă acţiune, cu substrat de vendetă pură; multiple şi profunde manifestări psihice ale personajelor; și, nu în ultimul rând, o serie de uneltiri cu deznodământ neaşteptat, în care accentele culminante se succed într-o cascadă amețitoare. O provocare captivantă pentru cititor o reprezintă surprinderea similitudinii gamei şi intensităţii suferinţelor psihice trăite de personajele semnificative, atât de diferite, pe de o parte, prin prisma simplei realităţi naturale şi existenţiale, cum ar fi: sexul, vârsta sau poziţia socială, şi, pe de altă parte, prin rolurile jucate şi dejucate: de victime sigure, criminali de ocazie, simpli părtaşi sau iluştri profitori.

Personajele, autentice şi credibile, se descoperă singure şi treptat, îndeosebi din dialoguri şi atitudini, tratate cu o savuroasă doză de ironie.


”O carte absolut deosebită prin stilul ei narativ, complexitatea acţiunii, psihologia comportamentală şi finalul total neaşteptat! Titlul cărţii incită, evident. Cu siguranţă aşteptările cumpărătorilor tind să se lege tocmai de acest titlu, dar conţinutul îi va duce mult mai departe şi mult mai adânc în miezul trăirilor pur omeneşti şi fireşti ale personajelor, astfel că vor simţi o asemănare izbitoare a acestora cu părţi întregi din gândirea şi simţirea lor. Lectura cărţii a fost o încântare şi o experienţă în acelaşi timp. O recomand tuturor, fără nicio motivaţie anume, influenţată de credinţele şi principiile mele de viaţă, ci din respect pentru literatură şi faţă de autorul ei care a deschis multe ferestre în înţelegerea mai extinsă a dualităţii în care trăim! Încă o dată, felicitări sincere autorului!”

Carmen Georgeta Popescu

   

Titlu

Biblia păcatelor

Format

carte tipărită

Autor

Andrei Bereczki

Ediție

Princeps

Anul apariției

2022

Gen

ficțiune, thriller, suspans, mister

Coperta

Vlad T.Popescu, Andrei Bereczki

Tip copertă

broșată

Dimensiuni format

14.5 x 20.5 cm

Număr de pagini

522

ISBN

978-973-0-36337-1

Copyright

2022 Andrei Bereczki

Autograf

fără

Citat olograf

fără

 

Acest roman este o ficțiune și trebuie tratat ca atare.

Orice asemănare cu persoane, locații sau fapte reale este pur întâmplătoare.

 

 

Lectură plăcută!

Fii primul care evalueaza acest produs
Acorda o nota
Website deținut de Master Thanbero SRL București, Reg.Com.: J40/2660/2022, CUI: 45636343
Copyright - ©2022 Andrei Bereczki - Toate drepturile rezervate