andreibereczki.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cartea de colecție, cu citatul preferat, scris și semnat de autor


Cartea de colecție, cu citatul preferat, scris și semnat de autor

ediție Princeps 2022

Un cadou special, pentru tine, cei dragi sau cei care merită atenția ta.

Alege orice text din carte și autorul ți-l va transcrie și semna, pe pagina de titlu.
Citatul ales (max. 3 rânduri tipărite) îl poți trimite la finalizarea comenzii, copiindu-l la rubrica Mențiuni.

Cartea de colecție, cu citatul preferat, scris și semnat de autor

Nu în ultimul rând, Biblia păcatelor poate fi citită și ca o carte a explicitării tainelor – iar autorul ei le descoperă folosind trame polițiste, psihologice, de suspans. Nu este nevoie de răbdare, ci de atenție la citirea acestei cărți. Andrei Bereczki știe să ascundă tot așa de bine cum știe să scoată la lumină un gând, un obiect, o femeie. În procesul narativ, autorul știe să folosească amănuntul semnificativ, fie din decoruri, fie din psihisme, el nu pune la întâmplare, ca un pictor începător, tușele de culoare pentru a umple tabloul, ci – un adevărat pointilist – fiecare frunză își are locul ei, tot astfel cum fiecare idee face parte dintr-un silogism. Deși pare îndrăgostit de paradoxuri, Andrei Bereczki știe, de asemenea, să nu cadă în facil sau în spectaculosul așteptat în anumite momente. Niciunul din personajele sale principale nu este unul liniar, cu o gândire simplă, cu alegeri morale și/sau estetice simple. De aceea, vine natural ca drumul ales de personajele acestea să fie mai greu, chiar cu riscul ieșirii din lume, din spectacolul lumii.

 

”O carte absolut deosebită prin stilul ei narativ, complexitatea acţiunii, psihologia comportamentală şi finalul total neaşteptat! Titlul cărţii incită, evident. Cu siguranţă aşteptările cumpărătorilor tind să se lege tocmai de acest titlu, dar conţinutul îi va duce mult mai departe şi mult mai adânc în miezul trăirilor pur omeneşti şi fireşti ale personajelor, astfel că vor simţi o asemănare izbitoare a acestora cu părţi întregi din gândirea şi simţirea lor. Lectura cărţii a fost o încântare şi o experienţă în acelaşi timp. O recomand tuturor, fără nicio motivaţie anume, influenţată de credinţele şi principiile mele de viaţă, ci din respect pentru literatură şi faţă de autorul ei care a deschis multe ferestre în înţelegerea mai extinsă a dualităţii în care trăim! Încă o dată, felicitări sincere autorului!”

Carmen Georgeta Popescu

 

Alege un text de max. 3 rânduri tipărite din Biblia păcatelor și autorul ți-l va transcrie și semna, pe pagina de titlu a cărții comandate. Citatul ales trebuie să-l copiezi la finalizarea comenzii, la rubrica Mențiuni.

 

Titlu

Biblia păcatelor

Format

carte tipărită

Autor

Andrei Bereczki

Ediție

Princeps

Anul apariției

2022

Gen

ficțiune, thriller, suspans, mister

Coperta

Vlad T.Popescu, Andrei Bereczki

Tip copertă

broșată

Dimensiuni format

14.5 x 20.5 cm

Număr de pagini

522

ISBN

978-973-0-36337-1

Copyright

2022 Andrei Bereczki

Autograf

Da, pe pagina de titlu, în culoare albastră

Citat olograf

Da, citat ales de cumpărător, de max. 3 rânduri tipărite, transcris și semnat de autor pe pagina de titlu, în culoare albastră

 

Acest roman este o ficțiune și trebuie tratat ca atare.

Orice asemănare cu persoane, locații sau fapte reale este pur întâmplătoare.

 

 

Lectură plăcută!

Fii primul care evalueaza acest produs
Acorda o nota
Website deținut de Master Thanbero SRL București, Reg.Com.: J40/2660/2022, CUI: 45636343
Copyright - ©2022 Andrei Bereczki - Toate drepturile rezervate