andreibereczki.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cartea cu autograf


Cartea cu autograf

ediție Princeps 2022

Scris cu o vervă și locvacitate surprinzătoare, romanul Biblia păcatelor se înscrie în categoria romanului total, cu multiple fațete și cu desfășurare epică de mare întindere, în care se topesc introspecția cu banalul cotidian, intriga erotică cu cea polițistă, luxul cu agitația vieții citadine, detalii demne de cel mai captivant film de acțiune.

Cartea cu autograf

Biblia păcatelor este un roman inedit ca structură și compoziție, nu numai prin amploarea întâmplărilor, dar și prin extraordinara capacitate de a aduna cu o rapiditate uimitoare, ca într-un vârtej, personaje de diferite tipologii, complicând acțiunea într-un ritm amețitor.

Iată, aceasta este ingeniozitatea scriitorului Andrei Bereczki, oferind un roman demn de un bestseller.


”O carte absolut deosebită prin stilul ei narativ, complexitatea acţiunii, psihologia comportamentală şi finalul total neaşteptat! Titlul cărţii incită, evident. Cu siguranţă aşteptările cumpărătorilor tind să se lege tocmai de acest titlu, dar conţinutul îi va duce mult mai departe şi mult mai adânc în miezul trăirilor pur omeneşti şi fireşti ale personajelor, astfel că vor simţi o asemănare izbitoare a acestora cu părţi întregi din gândirea şi simţirea lor. Lectura cărţii a fost o încântare şi o experienţă în acelaşi timp. O recomand tuturor, fără nicio motivaţie anume, influenţată de credinţele şi principiile mele de viaţă, ci din respect pentru literatură şi faţă de autorul ei care a deschis multe ferestre în înţelegerea mai extinsă a dualităţii în care trăim! Încă o dată, felicitări sincere autorului!”

Carmen Georgeta Popescu

  

Titlu

Biblia păcatelor

Format

carte tipărită

Autor

Andrei Bereczki

Ediție

Princeps

Anul apariției

2022

Gen

ficțiune, thriller, suspans, mister

Coperta

Vlad T.Popescu, Andrei Bereczki

Tip copertă

broșată

Dimensiuni format

14.5 x 20.5 cm

Număr de pagini

522

ISBN

978-973-0-36337-1

Copyright

2022 Andrei Bereczki

Autograf

Da, pe pagina de titlu

Citat olograf

fără

 

Acest roman este o ficțiune și trebuie tratat ca atare.

Orice asemănare cu persoane, locații sau fapte reale este pur întâmplătoare.

 

 

Lectură plăcută!

Fii primul care evalueaza acest produs
Acorda o nota
Website deținut de Master Thanbero SRL București, Reg.Com.: J40/2660/2022, CUI: 45636343
Copyright - ©2022 Andrei Bereczki - Toate drepturile rezervate